Testépítő és Erőemelő Szakosztály

Játék lehetőség: változó időpontokban

Teknős László alapította 1990-ben az Erzsébetvárosi Sportközpontban. A létesítmény megszűnése után a szakosztály továbbra is tevékenykedi.

A szakosztályban mindenki számára lehetőség van sportolásra és versenyzésre.

A londoni olimpián a szakosztály sportolója képviselte egyesületünket.

      


RAW fekvenyomó Magyar Bajnokság - Kisbér

A 2017. szeptember 9-én Kisbéren került megrendezésre a RAW Magyar fekvenyomó Bajnokság, ahol versenyzőink ismét az élen végeztek. Irimiás Erika ezennel másodiklett a női juniorok abszolút versenyében. Irimiás Erika mellett Eisensehr Evelin és Ráczkevy Salamon is súlycsoportjában és korosztályában első helyezettje lett.

EREDMÉNYEK


BioTech USA Fekvenyomó Balaton Kupa

A 2017. július 29-én Siófokon került megrendezésre az integrált fekvenyomó verseny, ahol versenyzőink ismét taroltak. Irimiás Erika megnyerte a juniorok abszolút versenyét, Eisensehr Evelin pedig a Masters 1 kategóriában lett abszolút második. Koselák Renáta a parafekvenyomók női mezőnyében lett abszolút második, Csillag Edina pedig a harmadik.

EREDMÉNYEK


A parafekvenyomók újabb sikerei!

A 9. Havanna Parafekvenyomó Kupán az Erzsébetvárosi S.E.-Freezer Gym versenyzői 6 első és egy harmadik helyet hoztak el.
Sedric Watchou a parafekvenyomó válogatottban képviselte egyesületünket a 8. Fazza Para Világkupán. A 88kg-os súlycsoportban tizenketten indultak. Sedric 172kg-os eredményével az előkelő 5. helyet szerezte meg!

EREDMÉNYEK